Loveshoot

 

Loveshoot

loveshoot

Een loveshoot is de perfecte manier om alvast even te oefenen voor de grote dag!

En.. om jullie liefde te vieren! Een loveshoot is vooral bedoeld om al eens samen te werken en aan elkaar te wennen. Jullie leren mij alvast een beetje kennen (hoe fijn als jullie het toch een beetje spannend vinden!) en de foto’s kunnen natuurlijk heel goed gebruikt worden voor de uitnodigingen, save-the-dates of het gastenboek!

Ik ben dól op loveshoots! Een loveshoot, ook wel een preweddingshoot, is een gezellige, ongedwongen shoot, waarbij jullie alvast goed kunnen zien hoe ik te werk ga. Jullie leren mij een beetje kennen, waarna het op de grote dag veeel minder eng is! 🙂

Vier jullie liefde!
Bijna iedereen die ik voor mijn lens krijg, vindt poseren ‘eng’ of ‘spannend’ of gewoonweg ‘niet leuk’. Hoe vaak ik wel niet te horen krijg: “ik ben niet fotogeniek”. Maar het woord ‘fotogeniek’ betekent: in ieder leven zit licht. En bij een loveshoot is dus iedereen fotogeniek! Ik vind het belangrijk om iedereen die ik fotografeer een fantastische ervaring te geven. Ik laat jullie niet poseren, ik laat jullie beleven!

Een loveshoot bij Bruidsboek.nl is dus niet zo zeer een fotoreportage waar jullie aan het poseren zijn. Mijn taak hierin is om niet alleen jullie verhaal vast te leggen op beeld, maar juist om jullie te hélpen dat verhaal te vertellen en te laten zien!

Het is zo makkelijk om als fotograaf te zeggen: “ga daar staan en kijk elkaar verliefd aan”. Tsja, hoe kijk je elkaar verliefd aan? Doe dat maar eens!
Maar door middel van zogenoemde ‘invites’, kleine vragen, grapjes of opdrachtjes te beantwoorden of uit te voeren, gaan jullie als koppel helemaal in elkaar op en zullen jullie vergeten dat er ook gefotografeerd word. We hebben plezier, júllie hebben plezier én.. met fantastische foto’s als resultaat. Echte foto’s, geen namaak-glimlach-foto’s!

We doen dus geen poseer-sessie. Er kan jullie worden gevraagd iets in elkaars oor te fluisteren wat elkaar doet blozen. De reacties hierop zijn puur, de glimlach op jullie gezicht is echt. En zo wil ik jullie op de foto terugzien, zoals jullie zijn! De ‘opdrachtjes’ zijn vaak speels, luchtig en in sommige vertrouwde momenten iets diepgaander.

Benieuwd naar de loveshoots? Bekijk het portfolio of bekijk een blogpost over een heel gezellige loveshoot in het centrum van Gouda!

 

Loveshoots op Ibiza
Wat vervelend zeg, fotograferen op Ibiza. Zo vervelend dat ik een aantal keer per jaar naar het prachtige eiland vlieg om daar fotoreportages te maken. En veel van die reportages zijn.. loveshoots!
Ik ken inmiddels het eiland op mijn duimpje en weet dus de mooiste plekjes te vinden.  En ik neem jullie dan ook graag mee! Op de mooiste verlaten strandjes, tijdens de fantastische sunset, in de haven of de oude stad, alles kan!
Op de blog van mijn website van Wendy van Bree Fotografie kun je veel voorbeeld reportages vinden die ik op Ibiza heb gefotografeerd. Ik zou zeggen, boek je tickets en maak een afspraak met mij!